Få professionell hjälp vid urologiska problem

Att ha problem med urinvägarna som man är ganska vanligt, speciellt när åldern börjar bli högre. Men även yngre män kan ha besvär med att urinera eller problem att få erektion.

Ibland kan det vara svårt att veta var du ska vända dig, då rekommenderar vi dig att kolla på nätet för att hitta rätt hjälp. Det finns hjälp att få, oavsett vilken typ av urologiskt problem du lider av.

Du är inte ensam

Att få urinvägsinfektion som man hör inte till vanligheterna, men det händer. Det är viktigt att få rätt hjälp för att komma till bukt med bakterierna. För att ställa diagnos behöver du oftast bara lämna ett urinprov. Symptomen kan vara många och du kan både vara med eller utan feber. Ibland kan besvär med att urinera även härröra från klamydia, vilket du också brukar testas för.

Problem med erektionen är vanligt och det drabbar de flesta män minst en gång. Det kan bottna sig i både psykiska och fysiska problem. Om dina erektionsproblem påverkar ditt liv är det viktigt att söka hjälp. Då undersöker läkarna vilken som är den underliggande orsaken till besvären. Det finns också hjälp att få för dig som lider av för tidig utlösning eller andra sexrelaterade bekymmer.